Download filezilla client for free

      Biroul de detectivi particulari "EXPERT DETECTIVE" are ca principal obiectiv asigurarea informatiei rapide si corecte de care clientul are nevoie intr-un anumit moment. Caracteristicile noastre sunt discretia, confidentialitatea, preturile si promptitudinea.

      Biroul de detectivi particulari "EXPERT DETECTIVE" presteaza cu profesionalism activitati specifice de detectivistica si investigatii private. Biroul nostru este la dispozitia clientului si rezolva problemele si doleantele acestuia in cel mai scurt timp posibil, respectand intocmai litera si spiritul legii, astfel incat clientul sa fie multumit pe deplin si sa aibe certitudinea si siguranta absoluta.
"Informatia inseamna putere...!!!"

Afirmatia de mai sus are o acoperire destul de larga, inclusiv in viata economica sau politica. Cel care detine accesul prioritar, real si la timp al informatiei este fara indoiala si cel mai puternic dintre cei care evolueaza pe scena societatii. In masura in care cunoaste intentiile adversarilor, persoana se poate plasa intr-o pozitie mult mai avantajoasa intr-o discutie pe teme politice, economice si de orice alta natura, reusind sa influenteze, in mod corect si favorabil, capacitatea de decizie a semenilor sai sau sa contracareze unele actiuni intreprinse asupra lui care ii pot aduce prejudicii atat pe plan profesional cat si pe plan personal.

Biroul ia toate masurile pentru ca activitatatile intreprinse sa nu fie contrare reglementarilor legale interne sau celor internationale la care Romania este parte, sigurantei nationale, ordinii publice ori bunelor moravuri. De asemenea, Biroul asigura clientii ca informatiile obtinute in urma activitatilor desfasurate sunt destinate exclusiv clientului, in conditiile legii. Biroul de detectivi particulari "EXPERT DETECTIVE" are ca principal obiectiv asigurarea informatiei rapide si corecte de care clientul are nevoie intr-un anumit moment. Caracteristicile noastre sunt discretia, confidentialitatea, preturile si promptitudinea.


O afacere sub acoperire - detectiv particular
www.afacerilacheie.net; 04-Feb-2014

Probabil ca, orice baiat, fan al filmelor politiste, si-a dorit la un moment dat sa devina detectiv. [detalii...]


EXPERT DETECTIVE SRL - Locul 1
 in Top 10k Timisoara, clasa CAEN 8030

NUMAI - primul ziar de afaceri din Timisoara
Anul I o Nr. 13 o 10 noiembrie 2005

Timisorenii pot apela la serviciile de investigare si supraveghere oferite de aproape zece firme Infidelitate de 10 euro [detalii..]
PRIMA ORA
MARTI, 30 august 2005


Din septembrie, inflatie de detectivi particulari
Sherlock Holmes autohton
[detalii...]

brand - business to business magazine
Nr. 0 - Timisoara 2006


"Informatia inseamna putere": aceasta e premisa de baza a Biroului de detectivi particulari "Expert Detective" [detalii...]


CRONICA DE AFACERI
Anul 3 nr. 87 o 19 - 25 februarie 2008
TIMIS/Cu ochii pe client! [detalii...]AGENDA
12 noiembrie 2005

Detectivi particulari
Informatia inseamna putere
[detalii..]
Gama de servicii prestate include in totalitate atributiunile date de Legea Detectivilor Particulari, pentru toate acestea asigurandu-se consultanta juridica adecvata.
Deviza noastra este confidentialitate si profesionalism.
header Download filezilla client for free
|    Home    |    Compania    |    Servicii    |    Contact     |     Fisa de caz |     Presa despre EXPERT DETECTIVE

© 2005 | SC Expert Detective SRL design.programare.update    Monday Media