Download filezilla client for free

      Biroul de detectivi particulari "EXPERT DETECTIVE" are ca principal obiectiv asigurarea informatiei rapide si corecte de care clientul are nevoie intr-un anumit moment. Caracteristicile noastre sunt discretia, confidentialitatea, preturile si promptitudinea.

      Biroul de detectivi particulari "EXPERT DETECTIVE" presteaza cu profesionalism activitati specifice de detectivistica si investigatii private. Biroul nostru este la dispozitia clientului si rezolva problemele si doleantele acestuia in cel mai scurt timp posibil, respectand intocmai litera si spiritul legii, astfel incat clientul sa fie multumit pe deplin si sa aibe certitudinea si siguranta absoluta.
  Fata de concurenta, Biroul de detectivi particulari "EXPERT DETECTIVE" se distinge prin urmatoarele avantaje:

-Foloseste in realizarea investigatiilor tehnica si aparatura cea mai performanta existenta in acest moment pe plan mondial pentru activitati de observare, urmarire, supraveghere si investigare (cu profesionalism si confidentialitate maxima), performantele obtinute fiind uluitoare.
-Personalul Biroul de detectivi particulari "EXPERT DETECTIVE" este format exclusiv din profesionisti, ofiteri de informatii in rezerva, persoane cu experienta vasta in domeniu.
-Biroul de detectivi din Timisoara isi organizeaza si desfasoara activitatea pe domenii de munca si probleme pe spatii, locuri si medii, avand la baza principiile specifice muncii de informatii.
-Biroul de detectivi particulari "EXPERT DETECTIVE" ofera sevicii de specialitate persoanelor fizice si juridice si in afara municipiului Timisoara. In cel mai scurt timp vom fi in masura sa acoperim toata tara. Activitatile sunt efectuate intr-un cadru profesionist si discret, cu respectarea legilor in vigoare. Pentru discutarea posibilitatilor de investigatii in alt oras, va rugam sa ne contactati.
-Raportat la calificarea personalului, la calitatea, eficienta si rapiditatea in rezolvarea cazurilor incredintate, Biroul practica preturi moderate si negociabile in functie de costuri, complexitatea, dificultatea si durata actiunii.

Biroul nostru garanteaza discretie desavarsita din partea personalului sau referitor la cazurile incredintate si confidentialitatea deplina a actiunii desfasurata de agentie.

"EXPERT DETECTIVE" este o societate romaneasca cu capital integral privat, constituita in martie 2005 ca societate specializata de detectivi particulari si consultanta in domeniul sistemelor de paza si protectie, infiintata conform legislatiei in vigoare si funtioneaza in baza Legii nr. 329 din 2003 privind exercitarea profesiei de detectiv particular, prestand cu profesionalism si corectitudine activitati specifice de detectivistica si investigatii private cu respectarea stricta a drepturilor si libertatilor cetatenilor, precum si a dispozitiilor legale. Aparitia acestei legi in Romania s-a impus mai ales cand Romania a fost invitata sa adere la structurile Euro-Atlantice, scopul final fiind prevenirea si combaterea riscurilor si amenintarilor la adresa valorilor umane si materiale.

"Detectivul particular este persoana atestata in conditiile prezentei legi si care, fara sa aduca atingere dreptului la viata intima, familiala si privata ori altor drepturi si libertati fundamentale, la cererea persoanelor fizice sau juridice, desfasoara activitati specifice de investigare."


Societatea noastra este concentrata pe cunoasterea nevoilor, dorintelor si asteptarilor potentialilor clienti, pentru atingerea satisfactiei clientului si formarea loialitatii acestuia.

Raporturile dintre Biroul de detectivi particulari "EXPERT DETECTIVE" si clientii sai - persoane fizice sau juridice, se bazeaza pe incredere reciproca si buna credinta. Biroul urmareste sa puna la dispozitia clientilor sai toate facilitatile si profesionalismul sau si sa le protejeze interesele in derularea activitatilor de investigatie.

Serviciile prestate cat si produsele/finalitatile activitatilor de investigare se efectueaza cu tehnica si aparatura moderna, la standarde de performanta.

Noi imbinam experienta provenita din cunoasterea si adaptarea la schimbarile rapide de pe piata cu stilul de lucru modern pentru a crea un nou model de afacere.

Succesul Biroul de detectivi particulari "EXPERT DETECTIVE" rezida in eficientizarea atat a tehnicii folosite cat si a capitalului investit - acest lucru se traduce prin competitivitate atat cand venim in intampinarea cerintelor clientilor nostrii cat si in cazul in care ne adresam unor segmente de consumatori cu nevoi specifice. Pornind de la succesul in serviciile de baza ne diversificam activitatea si in alte sectoare din sfera informatiilor. Actiunile noastre se bazeaza intotdeauna pe trei criterii fundamentale si nedisociabile: legalitatea, legitimitatea si moralitatea cauzei in aparare. Nevoia de informatii este cu atat mai mare cu cat trebuie sa suplineasca inferioritatea si slabiciunile de alt ordin. Informatiile trebuie sa fie invers proportionale cu aceste slabiciuni. Informatia inseamna putere, iar timpurile noastre sunt dominate categoric de cautarea puterii.

In intreaga activitate, Biroul se supune Legii nr.329 din 8 iulie 2003 privind "Exercitarea profesiei de detectiv particular", publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 530 din 23 iulie 2003. Mentionam ca toti detectivii Biroului au primit atestare de detectiv particular.

Dispunem de personal calificat, oferim servicii prompte si discrete la tarife negociabile.
Gama de servicii prestate include in totalitate atributiunile date de Legea Detectivilor Particulari, pentru toate acestea asigurandu-se consultanta juridica adecvata.
Deviza noastra este confidentialitate si profesionalism.
header Download filezilla client for free
|    Home    |    Compania    |    Servicii    |    Contact     |     Fisa de caz |     Presa despre EXPERT DETECTIVE

© 2005 | SC Expert Detective SRL design.programare.update    Monday Media